Hydraulikolie - Petrofer hydraulikolier forhandles i Danmark af Industri Kemi ved Silkeborg. Vi er altid klar til høre dine ønsker, så ring endeling og få en snak med os på 86 81 81 43.


Gør det nemt og hurtigt for dig, skriv her hvad du har af forespørgelser, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med rådgivning, og et uforpligtende tilbud.

Vi leverer til nogle af de største produktionsvirksomheder her i landet, derfor
er du sikret en professionel rådgivning, samt gode produkter!

Sikkerhedsdatablade finder du her.

PETROFER Chemie

Grundlagt i Tyskland over 50 år siden. PETROFER producerer over 800 typer af industrielle smøremidler og kemikalier primært til det automotive, metalbearbejdning og støberi industrien.

Gennem sit engagement i produktudvikling og kundeservice har PETROFER opnået lederskab i markedet på mange af de områder, de betjener.

PETROFER produkter spiller en afgørende rolle i en lang række forskellige industrielle anvendelser: Metalbearbejdning, varmebehandling, metal omformning, hydraulik smøring, korrosion forebyggelse, rengøring og papirfremstilling.
Et verdensomspændende netværk af distributører, sammen med strategiske partnerskaber i 35 af de vigtigste industrielle nationer i verden sikrer, at behovet hos PETROFER's internationale kunder kan imødekommes fuldstændigt.

Uanset hvor du befinder dig, vil PETROFER's kemikere og ingeniører hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dine applikationer.

Skal du have skiftet din olie, og det hvilken som helst olie, så ring til os og fortæl hvad du skal bruge, vi har altid en god løsning - og det til gode priser! Ring 86 81 81 43 til Industri Kemi.