[ Brandsikre hydraulik væsker ]

Gør det nemt og hurtigt for dig, skriv her hvad du har af forespørgelser, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med rådgivning,
og et uforpligtende tilbud.

Hydraulikolie - Petrofer hydraulikolie ved Industri Kemi i Silkeborg, har altid tid til en snak med dig så ring på 86 81 81 43, heller i dag end i morgen!

.
I alt hydraulisk udstyr, som arbejder i omgivelser med åbne flammer, høje temperaturer eller smeltet metal, eksisterer der altid en væsentlig brandfare. I tilfælde af utætte hydraulikslanger, rør eller beskadigede pakninger vil hydraulikolien under højt tryk blive sprayet ud som fra en dyse. I tilfælde, hvor olien bliver sprayet hen på en antændelses kilde, vil der ved anvendelse af normal mineralolie i systemet, opstå en voldsom brand. Denne brandfare kan man undgå ved at anvende en brandsikker hydraulikvæske i systemet. Idag anvendes sådanne brandsikre væsker de fleste steder, hvor der ellers ville være stor fare for brand. PETROFER, som er markedsførende på dette felt, har produceret forskellige typer brandsikre hydraulikvæsker i mere end 35 år. . .
Brandsikker hydraulivæske fra Petrofer er et stort og gennemtestet program, i stedet for at læse mere her, så ring til os på 86 81 81 43, vi har altid tid til dig.

.

Brandsikker væske - Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os, har du det midste spørgsmål ringer eller skriver du bare. . PETROFER`s produkt program indeholder
følgende typer væsker:
Vand-glykol væsker (HFC)
f.eks. ULTRA-SAFE 620
Denne produkttype dækker væsker baseret på vand-glykol blandinger. ULTRA-SAFE brandsikre hydraulikvæsker af denne type har bevist deres kvalitet i mere end 30 år, og anvendes meget i industrien. De anvendes i trykstøberier såvel som på stålværker til:
Smelteovne, elektriske ovne, støbemaskiner, vendbare ovne, pressere m.m. ULTRA-SAFE er godkendt af alle kendte producenter af støbe udstyr, og er ofte OEM påfyldt nye maskiner. På grund af dens gode anti-slid egenskaber sikrer påfyldningen af ULTRA-SAFE en usædvanlig lang levetid på hydraulik pumperne.

Vand-glykol væsker (HFC) fra ULTRA-SAFE familien anvendes også meget i mineindustrien, og i hydrauliske systemer, som anvendes i omgivelser, hvor der er fare for at forurene vand i tilfælde af lækager. ULTRA-SAFE 620 har gode miljøvenlige egenskaber.

.


HFDR væsker f.eks. ULTRA-SAFE 1120
Disse væsker er baseret på fosfat estre. Selv om de er vandfrie, yder de en god beskyttelse mod brandulykker. ULTRA-SAFE 1120 anvendes i områder, hvor driftsbetingelserne ikke tillader en vandholdig væske, men alligevel kræver en god beskyttelse mod brand.

. .
Brandsikker hydraulik væske- vi i Industri kemihar masser af erfaring fra industrien rundt i Danmark, lad os dele den med dig, kontakt os med det samme pr. mail, eller ring på alle hverdage 86 81 81 43.
Gruppe HFA f.eks. HYDROCOOL 120
Denne produktfamilie består af koncentrater, som blandes med vand ved påfyldningen, og derefter anvendes som emulsioner. Blandingsforholdet varierer fra 5 til 20% koncentrat. På grund af deres høje vandindhold yder HFA væskerne maximum beskyttelse mod brand. Imidlertid har vand-glykol væsker som ULTRA-SAFE 620 bedre anti-slid egenskaber

Gruppe HFDU eller HEES f.eks ENVOLUBRIC HE 68
Bionedbrydelige olier baseret på polyolestre. På grund af deres høje flammepunkt sikrer ENVOLUBRIC olierne en bedre beskyttelse mod brand end normal mineral olie. Idet de er meget miljøvenlige, anvendes de også i stationære og mobile hydraulikanlæg, hvor der er fare for forurening af miljøet ved udslip af normal mineralolie.

.