.

[ Industri smøremidler ]

Gør det nemt og hurtigt for dig, skriv her hvad du har af forespørgelser, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med rådgivning, og et uforpligtende tilbud. 

Hydraulikolie - Petrofer hydraulikolier forhandles i Danmark af Industri Kemi ved Silkeborg.

.
PETROFER`s serie af industri smøremidler er udviklet til at opfylde de strengeste krav til smøring af moderne produktionsanlæg. Her findes alt, som er nødvendigt til smøring, hydraulikanlæg og gear m.m.

Ved tilsætning af udvalgte anti-slid og rustbeskyttende additiver, sikrer PETROFER industri smøremidler, at udstyret altid er velsmurt, og dermed undgår man driftsstop, og forlænger maskinernes levetid betydeligt.

PETROFER industri smøremidler er også udviklet til at kunne arbejde sammen med andre Petrofer produkter som f.eks køle/smøremidler. Herved sikres en meget længere levetid på bearbejdnings olierne.

PETROFER industri smøremidler findes i viskositets klasserne ISO-VG.

SPEEDLUBRIC serien:
Spindel olie i henhold til DIN 51517 part 2 (CL) for smøring af high-speed spindler på værktøjsmaskiner.

ISOLUBRIC L serien:
Hydraulik olier i henhold til DIN 51524 part 1 (HL). Anvendelig som cirkulationsolie i henhold til DIN 51517 part 2 (CL).

ISOLUBRIC serien:
Hydraulik olier i henhold til DIN 51524 part 2 (HLP). Også anvendelig som smøreolie i henhold til DIN 51517 part 3 (CLP). Alle olier findes som zink- og askefrie versioner.

ISOLUBRIC D serien:
Selvrensende zinc-og aske frie hydraulik olier af HLPD-klassen. Formuleret med vand-stabile additiver og emulgerende egenskaber, som giver olien evne til at optage indtrængende vand og stadig beskytte mod rust.

WAYLUBRIC serien:
Zinc-fri til smøring af føringer og vanger på værktøjsmaskiner. Ved hjælp af tilsatte special additiver er maskindelene beskyttede mod rust og "stick-slip" (metalkontakt).

GEARLUBRIC serien:
Gear olier til maskinsmøring i henhold til DIN 51517 part 3 (CLP) med meget gode viskositets/temperatur karakteristikker.

MOLYGEAR serie:
Højt-ydende gear olier af CLPF typen. Tilsætningen af molybdæn disulphid (MoS2) sikrer excellent beskyttelse mod slid, og giver lang tids nødsmøring i tilfælde af stort oliespild fra systemet.

Fedt serien:
Mineral olie eller silicone baserede fedter til lejesmøring og til special opgaver.