.

[ Rust beskyttelses produkter]

 Gør det nemt og hurtigt for dig, skriv her hvad du har af forespørgelser, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med rådgivning, og et uforpligtende tilbud.

Hydraulikolie - Petrofer hydraulikolier forhandles i Danmark af Industri Kemi ved Silkeborg. Ring 86 81 81 43 hvis du har det mindste spørgsmål.


Læs også om vores populære IK
konserveringsvoks/rustbeskyttelse her
 

PETROFER`s serie af rustbeskyttelses produkter indeholder en bred vifte af produkter til effektivt at give enestående korossions beskyttelse på emner i alle former for metalbearbejdning. Som resultat af mange års erfaring kan vi tilbyde et meget bredt program med forskellige filmstyrker, som opfylder de seneste krav til arbejdsmiljøet.

ISOTECT 377 serien:
Opløsningsmiddel baserede svagt lugtende rustbeskyttende olier med forskellige flammepunkter og filmstyrker. ISOTECT 377 type produkter garanterer enestående langtids korossionsbeskyttelse.

ISOTECT MP serien:
Opløsningsmiddel fri mineralolie, som indeholder rustbeskyttere med thixotropiske (vedhæftende) egenskaber. Dette muliggør dannelse af en meget tyk rustbeskyttende hinde med langtids holdbarhed.

ISOTECT HC serien:
Opløsningsmiddel fri mineralolie, som indeholder rustbeskyttere med en meget tynd film og dermed gode indtrængnings egenskaber.

ISOTECT MG/N serien:
Vandblandbare mineral olie rustbeskyttelses produkter som giver en udmærket midlertidig beskyttelse mod rust.

DEWATER serien:
Rustbeskyttelses olier med stærke vandfortrængende egenskaber. DEWATER produkter sikrer optimal og hurtig fortrængning af vandholdige væsker.

AQUAPLUS serien:
Mineral olie og opløsningsmiddel frie produkter til korossionsbeskyttelse af kølevands-systemer, og som samtidig beskytter mod bakterievækst i systemet.

.